oorgaatjes zetten

Wij zetten uw oorgaatjes met Studex - System75 (zonder afspraak)

Na afloop ontvangt u een kortingsbon van 10% voor een aankoop van een nieuw paar oorbellen!

(kortingsbon 6 maanden geldig en enkel bij aankoop van oorbellen) 


Onderdelen en werking

Studex - System75 is marktleider op het gebied van gaatjes zetten. Alleen al in de Benelux werken er meer dan 2100 winkels mee.
De voordelen ziet u hieronder:

  • Elke oorbel is per stuk steriel verpakt
  • Enorme precisie; men kan op de mm juist positioneren
  • Perfect mogelijk om 2 gaatjes tegelijkertijd te zetten
  • Zonder knal, zo goed als pijnloos
  • Open pousette, zeer snelle genezing
  • Zichtbare oorbel in de cartridge; geen vergissing mogelijkNIEUW!

Gouden inschiet-oorbellen uit 18 karaat vanaf  60 euro per paar.

Gouden oorbellen worden gratis gezet. 

NIEUW!

Sensitive - collectie (anti-allergisch)

De Sensitive collectie zorgt voor een schittering op zelfs de meest gevoelige oren. Onze oorbellen zijn vervaardigd uit het fijnste chirurgisch staal vandaar dat de huidvriendelijke oorbellen absoluut geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Wilt u meteen oorhaken maar heeft u nog geen gaatjes?
Deze anti - allergische 'unisex' oorhaken bieden dé oplossing!

Pijnloos gaatjes zetten (28 euro inclusief oorbellen) 

Wij maken ook gaatjes in het kraakbeen.

Wij kunnen ook 2 gaatjes tegelijk zetten, ideaal voor kleinere kinderen! 

*(minimumleeftijd - vanaf het moment dat het kind zelf de keuze kan maken)

Met System75 worden geen gaatjes geschoten maar gezet; de oorbel is zo scherp als een piercing-naald; daarom werken ook heel veel piercers en tatoeëerders met dit systeem. Het systeem is ook geruisloos; erg prettig voor kinderen. Voor de beschikbare materialen zie verder. Fabricage is in de U.S.A. en voldoet dus aan de hoogste hygiëne normen.

Anti - allergische oorbellen

Studex gebruikt alleen het allerbeste voor uw oren: Titanium, Chirurgisch staal en echt goud. Deze materialen zorgen ervoor dat er geen allergische reacties optreden en er een snelle genezing is. Alle Studex oorstekers en oorbellen zijn hypoallergeen, nikkelafgifte-, lood-, cadmium- en kobalt-vrij. Onze materialen zijn in overeenstemming met de EU-richtlijnen voor nikkel, alsmede de richtlijnen van de Amerikaanse FDA (U.S.A. Food and Drug Administration).


Nazorg/Verzorgingstips

Goede verzorging is belangrijk voor mooie en gezonde oren U zult bijzonder veel plezier van uw nieuwe oorgaatjes hebben, als u deze na het gaatjes zetten goed behandelt en regelmatig verzorgt. Statistieken tonen aan dat de meeste infecties of problemen ontstaan na het gaatjes zetten door onjuiste verzorging of gebrek daaraan. Deze verzorgingsinstructies helpen u het genezingsproces te ondersteunen en om complicaties te vermijden. Raak de oorbel of het oor alleen aan met schone handen. Reinig de oren van de voor- en aan de achterkant van het oor, door ten minste twee keer per dag met Studex Ear Care Solution, Antisept of Ear Care Gèl op het nieuwe gaatje aan te brengen, zonder daarbij de oorbellen uit het oor te halen. Draai de oorbellen 2 tot 3 keer door 180 ° (halve draai) naar links en naar rechts. Zorg ervoor dat je haren zich niet om de pousette (sluiting) wikkelen. Tussen het reinigen door moeten de oren zo weinig mogelijk met vocht in aanraking komen. Wat moet u vermijden? Verwijder de oorbel niet onnodig of raak de oorbel niet onnodig aan. Duw de pousette niet te dichtbij uw oor. De pousette moeten zich altijd aan de achterkant van de oorsteker bevinden om te zorgen voor een voldoende luchtcirculatie. Er is een inkeping voor de optimale positie van de pousette.


Ervaar het nu zelf op webapp.epiercing.org of download de Ear Piercing app voor uw iPhone of iPad.De Gouden Ram - Suikerrui 22 - 2000 Antwerpen - T +32 (0) 3 233 29 67 - F +32 (0) 3 226 18 09 - Route - [email protected]

openingsuren: Van 10u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 18u00 - zaterdag doorlopend van 10u00 tot 18u00
 sluitingsdagen woensdag en zondag